# Betaalterminal

Nappkin kan gekoppeld worden aan de kaartlezers van SumUp, CCV en SmartPin. Daarnaast ondersteunt Nappkin betalingen via Payconiq.

Voor een vergelijkend kostenoverzicht kan je hier kijken. Als je de totale kosten per transactie wil uitrekenen kan je de pin-calculator gebruiken.

# SumUp

De SumUp kaartlezer en Nappkin communiceren met elkaar via een Bluetooth verbinding. Installatie doe je eenvoudig door éénmalig de iPad en de kaartlezer met elkaar te koppelen.

In aanschaf is SumUp zeer voordelig: de lezer kost slechts €19 en er zijn verder geen kosten voor onderhoud of ondersteuning.

Per transactie betaal je een percentage van het transactiebedrag. Als Nappkin gebruiker kan je profiteren van extra lage tarieven als je je aanmeldt op deze pagina.

TIP

Hoe lager het gemiddelde transactiebedrag hoe voordeliger SumUp is ten opzichte van andere terminals

# CCV

Voor het gebruik van een CCV terminal betaal je naast aanschaf- en onderhoudskosten een vast bedrag per transactie.

De installatie-instructies vind je hier .

Als je een CCV terminal wilt bestellen dan moet je de volgende aanvraagformulieren downloaden en invullen:

# SmartPin

De Rabobank SmartPin is een Bluetooth kaartlezer vergelijkbaar met SumUp. Als je meer dan 200 transacties per maand afhandelt dan betaal je 5,5 cent per transactie.

# Payconiq

Bij Payconiq betaalt de klant door op zijn mobiel een QR code te lezen en vervolgens een betaling te doen via de Payconiq app. Nappkin kan op twee manieren de QR code tonen: in de app of afgedrukt op de bon.

Het voordeel van Payconiq is dat je geen dure terminal nodig hebt. De kosten bedragen 5,5 cent per transactie.

Laatst bijgewerkt: 9/16/2020, 12:41:57 PM